Doelgroep
Voor iedereen die lekker wil bewegen!
liefst vanaf 6 jaar!

Wanneer
Zie hiervoor ons lesrooster van Steenwijk en statisch lesrooster.

Wat is freerunning
Letterlijk vertaald betekent freerunnen “vrij rennen”. Dit is eigenlijk precies waar freerunnen om draait, het vrij bewegen en het zelf bepalen welke bewegingen jij wilt maken. Hou je meer van tricks, dan doe je meer tricks, hou je meer van parkour, dan doe je gewoon meer parkour! Parkour is het zo efficiënt mogelijk bewegen, zonder tricks. Het draait vooral om discipline naar jezelf toe in de vorm van serieus trainen, en het trainen op snelheid en effectieve bewegingen.

Wel zorgen we dat iedereen de basis van alle onderdelen van freerunnen goed meekrijgt. Het gaat in freerunnen om precisie en een solide basis hoort hier zeker bij!

Wij streven naar kwalitatief goede lessen. Freerunnen draait om het verleggen van je eigen grenzen. Om het zo persoonlijk mogelijk te houden, zullen onze groepen een maximum hebben van 15 personen. In de loop van de jaren zijn wij erg creatief geworden met het zien en opzetten van nieuwe en leuke opstellingen. Zo zijn onze lessen nooit statisch en zijn onze opstellingen altijd op vele manieren te gebruiken.

Na de 2de proefles dient uw kind ingeschreven te worden, als uw kind graag verder wil deelnemen aan de lessen (inschrijven gaat via de website lidmaatschap>aanmelden).

 

Inschrijven Proefles:

ⓒ – 2022 | Advendo | Koel ICT