* Soms kan het zijn dat Apple (Safari) problemen geeft met de formulieren gebruik dan een andere browser. (Chrome bijvoorbeeld)

* Heeft u of uw kind al een proefles gehad voordat u zich aanmeld voor lidmaatschap?

* Dringend verzoek om de (link →  club assistent app )te installeren! Via deze website heb je toegang tot je eigen gegevens in ons systeem (je ‘MyClub account’), kun je o.a. aanmelden en afmelden voor de les,  uitschrijven, gegevens wijzigen, en blijf je in de toekomst op de hoogte van het nieuws en de activiteiten. Inloggen kun je doen door het mailadres te gebruiken die bij ons bekend is daarna op wachtwoord vergeten te drukken, daarna krijgt u in de mail een bevestiging om u wachtwoord te veranderen. Ook meerdere kinderen kunt u toevoegen via account toevoegen en dan op dezelfde manier.
LET OP veel trainers geven de wijzigingen door via club assistent, of een training doorgaat of bijvoorbeeld een wijziging in de tijd. Het is daarom belangrijk om je aan te melden.

MyCLub app: Het kan soms een paar dagen duren voordat je gekoppeld bent met het account. Wij raden dan ook aan als het niet meteen lukt het aanmelden via de app / online, die week erna het nogmaals te proberen!

*Mensen die problemen ervaren met het inschrijfformulier kunnen het ook via deze weg proberen.

! Als je deze melding niet krijgt is de inschrijving mislukt (Je aanmelding is verstuurd en zal zo snel mogelijk in behandeling worden genomen. je ontvangt hierover zo snel mogelijk bericht).

ⓒ – 2022 | Advendo | Koel ICT